Relatietherapie Sittard-Geleen

Relatietherapie Sittard - Relatietherapeut Hans

(EFT-) Relatietherapie

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Sittard-Geleen?

Mijn naam is Hans Strack. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ. Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie en heb veel ervaring met allerlei relatieproblemen.

De therapie en de vorm van benadering heb ik voor een groot deel zelf ontwikkeld en samengesteld uit verschillende stromingen, met het hoofdaccent op EFT-relatietherapie.


Review relatietherapie Sittard

sterren-5-score

We zijn Hans erg dankbaar en hopen dat hij nog veel meer individuele mensen en stellen zal helpen zoals hij ons heeft geholpen

J.


Je relatie een kans geven

Je kunt in relatietherapie gaan als je wilt veranderen, naar je eigen proces wilt kijken en bereid bent je relatie een kans te geven, dus als jij wilt investeren in je relatie.

Wij gaan tijdens de sessies in mijn praktijk met veel voorzichtigheid en daadkracht op zoek naar wat nog mogelijk is tussen partners, uit respect voor jezelf en de relatie. Vaak brengt deze intensieve zoektocht ongekende kwaliteiten in ieder van de partners naar boven.

Je kunt dingen in jezelf en in je partner ontdekken die de potentie hebben jouw relatie een andere vorm te geven, een vorm die kracht geeft aan ieder in de relatie.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Ik zie elke week weer partners met allerlei relatieproblemen, zoals:

✓ Overspel en ontrouw
✓ Bindingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Intimiteitsproblemen
✓ Midlife-crisis

✓ Onzekerheid in relatie
✓ Rouwverwerking
✓ Scheiden of blijven
✓ Seksuele problemen
✓ Verlatingsangst

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Hans Strack
Geregistreerd bij VIT en RBCZ