Coaching

Coaching Sittard - Coach Hans

Coaching

Ben je op zoek naar een coach in de regio Sittard-Geleen of Landgraaf?

Mijn naam is Hans Strack en ik ben geregistreerd bij de VIT en RBCZ. In mijn praktijk begeleidt ik mensen niet alleen als therapeut, maar ook als coach.

Door de systemische benadering is, naast het geven van therapie, coaching een zeer effectieve en efficiënte manier van begeleiden. Juist door uit te gaan van de kracht en de kwaliteiten van jou als cliënt, kun je snel duidelijk krijgen wat de redenen zijn dat je in een proces zit waardoor je niet de doelen bereikt die je wil bereiken.


Coaching

Op je werk

Waarom lukt het mij nu niet om promotie te maken terwijl ik zo mijn best doe en hiernaast ook de nodige capaciteiten heb om het nieuwe werk aan te kunnen?


Bij het sporten

✓ Hoe komt het dat ik mij in mijn team vaak benadeeld voel?
✓ Wat zijn de redenen dat mijn kwaliteiten hier niet tot ontplooiing komen?
✓ Waarom lukt het mij niet om te presteren als het er echt om gaat?
✓ Waarom lijkt het alsof ik geen succes mag hebben?


Spreken voor een groep

Alleen de gedachte om voor een groep te “moeten” spreken roept bij je de meest gruwelijke gevoelens op. Zou het niet heerlijk zijn om hier juist plezier in te hebben?

Individuele opstellingen in combinatie met communicatie en andere technieken kunnen je inzicht geven, een helderder beeld scheppen van je situatie, en je helpen de juiste keuze te maken.

Geregeld is het zo dat wij innerlijk of onbewust weten waar het probleem vandaan komt, ja zelfs het gevoel hebben dat wij het kunnen oplossen, maar toch lukt het niet. Na de zoveelste innerlijke strijd en poging onze emoties of ongewenst gedrag de baas te worden, geven wij het op. Dat is zonde van de niet benutte kwaliteiten die juist ten grondslag liggen aan het verlangen om jezelf te willen ontwikkelen.

Met technieken en de juiste interventies is vaak snel duidelijk te krijgen wat de redenen zijn dat het weer niet is gelukt dingen zo te laten gaan zoals je wilt dat ze gaan.

Systemisch coachen is ook heel goed mogelijk via de telefoon. Hiervoor dienen wij vooraf een afspraak te maken zodat ongestoord praten mogelijk is. Laat je verrassen hoe zoiets kan werken.

Hans Strack
Geregistreerd bij VIT en RBCZ